Twee Mellenaars op N-VA lijst

Op 25 maart 2014

Andries Gryffroy: “Als ondernemer voel je echt waar het over gaat.  Er moet echt één en ander veranderen.  De ondernemer moet opnieuw meer zuurstof krijgen. Dit is goed voor iedereen, ook voor het welzijn van de mensen, want wie anders zal dit allemaal blijven betalen?  Een gezonde economie, een efficiënte overheid en een warme sociale samenleving.  We willen niet een steentje verleggen in de rivier, maar echt de rivier veranderen van richting.”

Caroline Croo, tandarts en bestuurslid bij N-VA Melle, neemt ook deel aan de verkiezingen. Caroline is tweede opvolger op de Vlaamse lijst voor Oost-Vlaanderen. Vorig jaar nam ze ook deel aan de provinciale verkiezingen.

Caroline Croo: “Vanuit mijn overtuiging en door mijn engagementen in verschillende verenigingen kwam ik in contact met heel veel mensen, gaande van jongeren, collega’s  tot ondernemers . Door naar hen te luisteren kan ik mij een goed beeld vormen van hoe het anders kan. Ik  ben er van overtuigd dat N-VA een antwoord kan bieden op deze verzuchtingen. Ik wil dan ook graag mijn schouders zetten onder de realisatie van enkele projecten.”

N-VA Melle levert aldus dus twee kandidaten af voor de verkiezingen van 25 mei 2014: Andries Gryffroy (3e plaats Vlaamse lijst – Oost-Vlaanderen) en Caroline Croo (2e opvolger Vlaamse lijst – Oost-Vlaanderen). 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is