N-VA Melle verwelkomt Anneleen Van Bossuyt

Op 3 februari 2016
Anneleen Van Bossuyt

Sinds begin dit jaar, mag N-VA Melle de 36-jarige Anneleen Van Bossuyt, Europees Parlementslid voor de N-VA, tot haar bestuursleden rekenen.  Anneleen is opgegroeid  in Gent en woonde sinds enkele jaren in Heusden. Begin dit jaar verhuisde ze met haar twee kinderen naar Melle.

“Toen ik afstudeerde, startte ik als assistent aan het Europees Instituut van de Ugent. Na enkele jaren bood ik mijn diensten aan bij de N-VA, omdat het N-VA-project en de Eurorealistische visie sterk bij mijn eigen visie aansloten. De voorbije jaren werkte ik achter de schermen mee aan het Europese N-VA verhaal en sinds een jaar kan ik mijn ervaring en expertise nu ook naar buiten toe inzetten.”

 “Als Europees Parlementslid voor de N-VA ben ik actief in de commissies interne markt en consumentenbescherming enerzijds, en industrie, onderzoek en energie anderzijds. Met een eurorealistische blik wil ik meebouwen aan een Europa dat zich focust op de zaken waar ze een echte meerwaarde kan bieden. Een Europa dat voluit gaat voor minder maar betere regelgeving die focust op groei, jobs en competitiviteit, maar evenzeer betaalbare energie en energie-efficiëntie.”

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is