Héloise Schreel

Wat ik mis aan ervaring, vang ik op met mijn enthousiasme en inzet

Wat ik voor wil zorgen

  • Jongeren een grotere stem geven

Wie ik ben

Geboren en getogen in Melle en intussen studente Handelswetenschappen. Nadat ik in het kader van een deelname aan Youca (de vroegere Zuiddag) een dag heb kunnen meelopen in het Europees parlement met Helga Stevens, was ik er zeker van. Ik wil aan de slag met mijn politieke interesse.

Als prille kiezer merk ik dat er in mijn vriendenkring zeer weinig voeling is met de politiek, zelf voel ik de drang om niet aan de zijlijn te blijven staan. Ik wil zelf een actieve rol gaan spelen en zo te proberen een stukje mee te werken aan het beleid en op die manier mijn leeftijdsgenoten aan te spreken en hen ook meer te gaan betrekken bij het reilen en zeilen van de gemeente.

Het programma van NVA sluit ook het meest aan bij mijn overtuigingen, vandaar ook de keuze om lid te worden van NVA Melle en het bestuur van NVA Melle en mij verkiesbaar te stellen.

Wat ik mankeer, gezien mijn jonge leeftijd, aan levenservaring zal ik opvangen door mijn jeugdig enthousiasme en inzet. In combinatie met een aangeboren nieuwsgierigheid en leergierigheid moet het wel lukken mijn steentje bij te dragen aan een nog beter Melle.